Ben of ken jij iemand die altijd voor anderen in de weer is en wel wat ontspanning kan gebruiken? Een gezellig en druk leven heeft maar eigenlijk te weinig tijd voor zichzelf neemt? Met een van de heerlijke wellness massages van blij met alles vergeet je alles om je heen en kom je volledig tot rust.
Wellness massage

Door te masseren zorg ik dat je spierpijn afneemt en je weer lekker ontspannen wordt. Spierspanning ontstaat vaak door stress of door langdurig in een en dezelfde houding aan het werk te zijn. Vaak span je door stress onbewust je spieren aan wat verkramping en spierpijn veroorzaakt. Op dit moment geef ik 4 vormen van wellness massage: klassieke ontspannings massage, hotstonemassage, kruidenstempelmassage en bamboemassage.

Ontspannings massage

Het voornaamste doel van deze massage is het wegnemen van spierspanning. Deze massage staat ook wel bekend als klassieke of Zweedse massage. Voordat de massage begint neem ik met je door bij welke klachten ik niet mag masseren. Ook laat ik je een olie uitkiezen waar jij jezelf prettig bij voelt en die jij lekker vindt ruiken. Omdat een massage heel persoonlijk is vind ik dit overleg heel belangrijk.

Al mijn wellness massages vinden plaats op een massage tafel waarbij je al je ondergoed gewoon lekker aan kunt houden. Uiteraard worden alle delen die ik op dat moment niet behandel lekker warm toegedekt met zachte handdoeken, zodat jij je comfortabel blijft voelen.

Tijdens mijn opleidingen heb ik uiteraard een basis geleerd, maar uiteindelijk is ieder mens anders. Heb jij net als ik artrose in je onderrug dan heeft ‘t weinig zin als ik als mijn energie in het behandelen van je onderbenen stop. Ik kan dan beter in overleg met jou kijken wat het beste voelt om de pijn in je onderrug te verminderen.

90 minuten € 79,50

60 minuten € 53,-

45 minuten € 39,75

30 minuten € 26,50

Hotstone massage

Eigenlijk is dit een ontspanningsmassage met behulp van warme stenen. Ideaal als je net als ik een koukleum bent. De stenen zijn lekker warm en glad, en ook bij deze massage kiezen we samen een olie uit.

Je wordt gemasseerd met de warme stenen en tijdens de massage liggen er ook een aantal stenen op je lijf die een heerlijke warmte uitstralen. Door de warmte kunnen je spieren nog beter ontspannen en is het effect nog wat dieper als bij een klassieke ontspanningsmassage.

90 minuten € 79,50

60 minuten € 53,-

45 minuten € 37,-

Kruidenstempel massage

Dit is een massage met kruidenstempels, dat zijn een soort warme stoffen kussentjes die gevuld zijn met kruiden. Met behulp van stoom worden de stempels gedurende de massage lekker warm gehouden.

Tussen het stempelen door masseer ik ook met olie, als je wilt mag je een geurende olie kiezen. Ik adviseer zelf een neutrale olie omdat de stempels zelf al kruiden bevatten.

Vanwege de hygiëne zijn de stempels die ik gebruik alleen voor jou! Na de behandeling krijg je stempels dan ook mee naar huis zodat je zeker weet dat ze exclusief voor jou zijn. Met 1 setje stempels kan ik jou 3 keer masseren. Bij de volgende twee behandelingen neem je gewoon je eigen stempels mee. (Uiteraard kan ik je een dag voor de behandeling een berichtje sturen dat je de stempels niet vergeet mee te brengen)

90 minuten € 79,50

60 minuten € 53,-

45 minuten € 37,-

Bamboe massage

Tijdens de bamboe massage masseer ik afwisselend met mijn handen en met de bamboe stok. Met behulp van de bamboe stok kan ik opgebouwde spanning in het spierweefsel op een zachte manier verminderen.

Voor deze massage gebruik ik bijpassende bamboe olie die ik na afloop met warme kompressen verwijder. Als je weer helemaal olie vrij bent dan krijg je een verzorgende bamboe-bodybutter aangebracht.

Deze massage is heel effectief bij spierpijn of spanningen in de bovenarmen, bovenbenen en de kuiten omdat je met de bamboe stok een breder huidoppervlak kunt bereiken als met de hand.

90 minuten € 79,50

60 minuten € 53,-

45 minuten € 37,-

30 minuten € 26,50

De tijd die ik voor je inplan is altijd 15-20 minuten extra zodat je op je gemak kunt uit en aankleden en echt ontspannen kunt gaan liggen. De behandeltijd is dus echt de tijd dat de massage duurt, zonder aan en uitkleden meegerekend.

Contra indicaties

Hoe prettig massage ook kan zijn, in een aantal gevallen geef ik helaas geen massages. Heb je een lichamelijke klacht die hier niet bij vermeld staat, en je twijfelt of je een massage mag ontvangen? Raadpleeg dan altijd je huisarts voor toestemming.

Ik geef geen massage indien iemand:

 • Koorts heeft
 • Fracturen of hernia heeft
 • Bij breuken, kneuzingen of verzwikkingen
 • Iemand een ernstige ziekte heeft (bloedziekten, leukemie) (altijd overleg met arts)
 • Bij symptomen die het gevolg kunnen zijn van ernstige klachten
 • Er ernstige klachten zijn
 • Er sprake is van heel veel pijn
 • Zwangerschap (geen hotstone, kruidenstempel of stoel/drukpunt massage)
 • Ernstig verzwakt is
 • Open wonden
 • Schimmelplekken en eczeem
 • Bij trombose of spataderen

Indien je bloedverdunners gebruikt mag ik geen Guasha massage geven.

Let op:

Massage is nooit een vervanging van reguliere geneeskunde, raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd  je huisarts!