Scrubben:

Scrubben is eigenlijk niets anders dan het weghalen van je dode huidcellen. Onder die dode huidcellen zit een veel zachtere nieuwe huid. En die voel en zie je na een scrub behandeling.

Gezonde & glanzende huid:

Je huid is het grootste orgaan wat je hebt, het zorgt er voor dat we niet uit elkaar vallen maar je neemt ook zuurstof op door de huid. Door het scrubben van je huid stimuleer je de doorbloeding en dus ook je zuurstof opname door de huid. Een scrub behandeling kan er voor zorgen dat je huid weer mooi gaat glanzen en een gezonde frisse kleur krijgt. In de zomer zorgt regelmatig scrubben er voor dat jouw mooi bruine vakantie kleurtje veel langer blijft zitten

Gladde benen:

Door regelmatig te scrubben voorkom je ingegroeide haren. Als je voor het scheren scrubt worden je benen nog gladder, heb je minder last van ingegroeide haartjes en je verzorgende crème wordt veel beter opgenomen door je huid.

Deze lichaamsdelen kun je allemaal scrubben:

Bij scrubben denk je al gauw aan je rug, armen en benen, maar er zijn nog meer lichaamsdelen blij met een wekelijkse scrub beurt:

Je voeten, door je voeten te scrubben voorkom je eelt vorming of kun je bestaande eeltvorming verminderen.

Je lippen, door ze zachtjes te scrubben stimuleer je de doorbloeding waardor ze voller en roder worden.

Je handen, door het scrubben worden producten zoals handcrème veel beter door je huid opgenomen.

Je gezicht, mee-eters en andere onzuiverheden kun je met regelmatig scrubben een heel eind verminderen.

Waarmee scrubben:

Er zijn een heleboel producten waar je mee kunt scrubben, het is maar net wat je zelf prettig vindt.

Zeezout, suiker en er bestaat ook scrub van gemalen abrikozen pitten. De scrub van suiker is heel makkelijk zelf te maken. Zelf maak ik in mijn praktijk gebruik van een scrub op basis van dode zeezout en mineralen met essentiële olie. Een scrub voor het lichaam is altijd grover dan een scrub voor je gezicht en lippen.

Hoe vaak scrubben:

Als je thuis 2 x per week scrubt is dat voldoende. Heb je een heel gevoelige huid scrub dan 1 x in de week of zelfs 1 x in de twee weken.

Scrub behandeling:

Op dit moment heb ik nog steeds een actie met scrub-Saturday, deze zomerse behandeling duurt 30 minuten en is tijdelijk maar € 25,-. Vooral als je nog nooit een scrub behandeling hebt gehad is dit een leuke kans om het een keer te proberen.

Srub Saturday:

– Je rug en schouders worden heerlijk gescrubd

– Onstpannende massage van je rug, nek en schouders

– Je gaat veilig ingesmeerd met een verzorgende en beschermende zonnebrandcrème het zonnetje weer in

 

 

 

 

Categorieën: huidverzorging